Söpöä vai karmivaa? Nainen leikkautti itselleen haltiakorvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusihanteita on moneen junaan, eivätkä kaikki niistä kohtaa yleistä näkemystä. Fantasiakirjojen ja -elokuvien ystävien voi joskus kuulla kehuvan haltiakorvia ihastuttavan näköisiksi. Tätä tyyliä jäljitellään esimerkiksi naamiaisasuissa, mutta harvemmin oikeassa elämässä.

Nyt kanadalainen Meynda Moon on kuitenkin leikkauttanut itselleen kyseiset suipot korvat. 23-vuotias Taru Sormusten Herrasta ja The Legend of Zelda -fani piti haltiakorvia niin houkuttelevina, että kävi läpi 300 euron operaation muuttaakseen omansa sellaisiksi.

– Olen aina ollut luonnonläheinen. Suipot korvat ovat mitä ihanin asia, ja minusta haltioiden ulkoasu on niin elegantti. Inspiraationi tulee Taru Sormusten Herrasta -elokuvista, kertoi nainen Female First -sivuston mukaan.

– Pitkät hiukset, puvut ja luonnonläheisyys… Kun sain selville, että voisin tehdä korvistani suipot, en ole ollut mistään elämässäni yhtä varma.