Selena Gomez perui keikkoja – rajuja huhuja syystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Selena Gomez on luonut uraa laulajana ja näyttelijänä, mutta hänet muistetaan edelleen myös poptähti Justin Bieberin ex-tyttöystävänä. Tähti perui taannoin suunnitellut kiertueensa Aasiassa ja Australiassa.

Virallista syytä keikkojen perumiselle ei ole annettu, ja Selena Gomezin huhuttiin jopa kirjautuneen vieroitushoitoon päihteiden vuoksi. Popdust-sivuston mukaan syynä on kuitenkin sairaus, jonka vuoksi laulajatar joutuu hidastamaan työtahtiaan. 21-vuotiaalla tähdellä todettiin muutama vuosi sitten punahukka-nimellä tunnettu autoimmuunisairaus.

Sairaus aiheuttaa muun muassa kasvojen turpoamista, raskasta väsymystä ja päänsärkyä. Popdustin mukaan Selena Gomez tietää tarvitsevansa lomaa keikkailun parista voidakseen viettää tervettä elämää. Selenan edustaja ei kommentoinut huhuja taudista Huffington Post -lehden tiedusteltua asiasta.

Selena Gomez on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on tänä vuonna päivänvalon nähnyt Stars Dance. Hänet on nähty elokuvissa Operaatio Prinsessa, Monte Varlo, Hot Mess, Spring Breakers ja Thirteen Reasons Why.