Supermalli yritti peittää erotiikkakirjaa rantahiekkaan – näin siinä kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Chrissy Teigen meni taannoin naimisiin laulaja John Legendin kanssa. Pari oli ennen avioitumistaan seurustellut pitkään. Teigen julkaisi sittemmin seksikkäitä otoksia häämatkaltaan sosiaalisessa mediassa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Fifty Shades of Grey -erotiikkakirjat ovat olleet maailmanlaajuinen menestys, mutta Chrissy Teigen ei kuulu kirjojen faneihin. Mallikaunotar kuvaili Twitter-tilillään yrityksiään lukea kohuttua romaania lomamatkallaan heikoin tuloksin. Lopulta hän jakoi kuvan, jossa hän hautaa kirjan aurinkorannan hiekkaan.

28-vuotias Chrissy Teigen teki malllidebyyttinsä Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2010. Teigenin eksoottiset piirteet selittyvät norjalais-thaimaalaisella taustalla. Hän on esiintynyt esimerkiksi Italian Voguen, Esquiren, Glamourin ja Cosmopolitan -lehden kannessa.