Katie Holmes harvinaisissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Katie Holmes lukeutuu Hollywoodin seuratuimpiin naistähtiin. Dawson’s Creek -sarjassa 1990-luvun loppupuolella läpimurtonsa tehnyt Holmes oli naimisissa Tom Cruisen kanssa vuodesta 2006 lähtien, mutta pariskunta erosi viime vuonna. Sittemmin Katien huhuttiin seurustelevan Jamie Foxxin kanssa.

Holmes on erittäin tarkka yksityisyydestään, joten hänet saadaan vain harvoin kuvattua vapaa-ajallaan – varsinkaan bikineissä. Nyt eräs paparazzi on kuitenkin onnistunut kuvaamaan Holmesin, kun tämä nautiskeli auringosta vaaleanpunaisissa bikineissä Miamissa. Kuvat osoittavat, että Katie on edelleen täydellisyyttä hipovassa kunnossa.

Katien exän, Tom Cruisen, tiedetään etsivän itselleen uutta vaimoa. Arvonsa tietävä mies ei suinkaan tyydy tavalliseen naiseen, vaan hänellä on kovat kriteerit seuraavalle elämänkumppanilleen. Uuden rouva Cruisen on täytynyt olla skientologiakirkon jäsen viisi vuotta, ja hänen täytyy työskennellä viihdemaailmassa. Mies arvostaa naisessaan älykkyyttä, ja ihannenainen olisi iältään noin kolmekymmentä vuotta.