Myleene Klass vauhdissa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen julkkiskaunotar Myleene Klass tunnetaan jo lopettaneen Hear’Say-tyttöbändin jäsenenä sekä yhtenä maansa seksikkäimmistä perheenäideistä. Nykyään televisiojulkkiksena uraa luonut nainen on ikuistettu lukuisia kertoja alusvaate- ja bikiniotoksiin.

Nyt 35-vuotias tähti on jakanut Instagram-tilillään näyttäviä kuvia perhelomaltaan Meksikossa. Otoksissa Myleene Klass poseeraa esimerkiksi uima-altaassa bikineissä, ratsastamassa pumpattavan krokotiilillä.

35-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Yhtye hajosi pian sen jäsenten riitoihin. Myleene Klass suuntasi tämän jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia Moving On ja Myleene’s Music for Romance.