Onnellisuus lähtee sinusta! Tässä prioriteetit vuodelle 2014

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihminen saattaa päätyä elämässään tilanteeseen, jossa hän huomaa olevansa onneton, vaikka ulkoisesti kaikki näyttäisi täydelliseltä. Varsinkin naisille on yleistä kasvaa tässä yhteiskunnassa siihen, että huolta pidetään muista oman hyvinvoinnin kustannuksella.

Epäitsekkyys on hyve vain silloin, kun se ei tuota itselle haittaa. Jokainen ihminen on itse vastuussa siitä, että on tyytyväinen ihmiseen, jonka näkee peilistä aamuisin. Kukaan toinen ei voi sanoa puolestasi, mikä tekee sinut onnelliseksi. Jos ihmisen jatkuva sisäinen tila on täynnä puutetta ja kaipuuta, ulkoinen maailma heijastaa hänelle takaisin samanlaista energiaa eri muodoissaan.

Vain tuntemalla itsensä arvokkaaksi ja kokemalla elävänsä täyttä elämää henkilö voi todella löytää arvokkaita asioita, jotka tekevät hänen elämästään ainutlaatuista ja merkityksellistä. Kaikki alkaa siitä, kun laitat todella itsesi ykköseksi valintoja tehdessäsi, Elite Daily kertoo. Kuinka usein olet sanonut ääneen kyllä, kun sisäinen äänesi huutaa ei?

Omien tarpeiden ja tunteiden ääneen sanominen on ainoa tapa saada ympärillä olevat ihmiset tajuamaan, mitä todella kannat sydämessäsi. Suora puhe voi joskus ihmetyttää toisia, mutta se myös puhdistaa ilmaa, eikä tarvitse pohdiskella asioita yksin omassa päässä. Tunteista puhuminen kertoo, että arvostat tunteitasi.

Et anna toisten sanomisten vaikuttaa ja muiden polkea itseäsi. On myös tärkeää opetella positiivinen dialogi itsensä kanssa. Jos itseään tuomitsee kovin rankalla kädellä, voi elämä tuntua raskaalta. Vahvistava sisäinen puhe näyttäytyy ulkoisesti itsevarmassa olemuksessa, joka vetää puoleensa muita ihmisiä. Ihminen voi vahvistaa hyvän kokemista ympäröimällä itsensä ihmisillä ja asioilla, jotka todella saavat hänet hehkumaan mielihyvästä.