Vuosi alkaa rantakuvilla! Nina pysäyttävissä vuoden 2014 bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Nina Agdal nousi kuuluisuuteen Sports Illustrated -lehden mallina. Sittemmin hän on päätynyt suositun Victoria’s Secret -brändin leipiin. Taannoin Nina nähtiin Go See -lehden kansikuvatyttönä.

Nyt 21-vuotias mallikaunotar esittelee Sauvage-vaatemerkin tuoretta uimapukumallistoa Meksikossa otetuissa kuvissa. Nousujohdanteista uraa tekevä tanskalainen Nina Agdal onkin jo melko tuttu näky kalifornialaisen yhtiön mainoskuvista.

Hillerødista Tanskasta kotoisin oleva Nina Agdal vietti äskettäin poikaystävänsä Max Georgen kanssa aikaa Barbadoksella, Karibialla. Siellä he vuokrasivat pariksi päiväksi suurikokoisen katamaraanin, jonne noustessa George ei saanut katsettaan irti tyttöystävän takamuksesta. Aiemmin neito oli suhteessa Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levinen kanssa