Sam Faiers esitteli upean vartalonsa pinkeissä bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen The Only Way Is Essex, eli Glamourelämää Essexissä, -televisiosarjan tähtisiskokset Billie ja Sam Faiers lukeutuvat kotimaassaan seuratuimpiin kohujulkkiksiin. Realitytähdet ovat kunnostautuneet paljastavien kuvien jakamisessa esimerkiksi Instagram-tileillään.

samfaiers01012014a

Nyt Sam Faiers nähdään esittelemässä muotojaan sosiaalisen median sijaan vaihteeksi myös lehdistössä. Vaaleaverikkö poseeraa pinkin värisissä bikineissä brittiläisen OK!-lehden tuoreessa kansikuvassa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Sam Faiers kertoi äskettäin, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.