Käsittämätön onnettomuus – kuvankaunis twerkkaaja romahti kaappiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twerkkaamisesta tuli vuoden 2013 kohutuin tanssiliike, jonka hypetystä on siivittänyt eniten poppari Miley Cyrus keikkakoreografioillaan. Tuore video kuitenkin osoittaa, että osaamattomille twerkkaajille saattaa käydä köpelösti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Internetissä levinneellä videolla kurkistetaan strippiklubin takahuoneeseen, jossa yhdelle tanssijoista on tapahtunut varsin erikoinen onnettomuus. Seinää vasten twerkkaamista yrittänyt strippari on nimittäin jotenkin onnistunut saamaan itsensä jumiin pukukopin ja nurkan väliin.

Kaikkien onneksi suuremmilta vahingoilta vältytään, ja strippariraukka saadaan elävänä pois tukalasta tilanteesta. Videolta jää jokseenkin epäselväksi, kuinka nainen on käytännössä saanut itsensä jumiinpukukopin ja seinän väliin. Voi kuitenkin toivoa, että video toimii varoittavana esimerkkinä liian innokkaille ja varomattomille twerkkausta yrittäville.