Tältä Angelina Jolie näyttää Disney-pahiksena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet Brad Pitt ja Angelina Jolie lukeutuvat maailman tunnetuimpiin näyttelijäpariskuntiin. Taannoin Pitt osti Jolielle oman yksityiskoneen perheen aikatauluongelmia helpottaakseen. Angelinalla on ollut oma lentolupakirja jo vuodesta 2004.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Angelina Jolie nähdään valkokankaalla lengendaarisen Disney-pahiksen roolissa. 39-vuotias näyttelijätär esittää tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Maleficent-elokuvassa Prinsessa Ruususesta tuttua Pahatar-hahmoa. Elokuvasta tarjoillaan esimakua kuvassa, jonka perusteella Angelina Jolie on nappivalinta rooliin.

Angelina Jolie nousi otsikoihin aiemmin tänä vuonna rintaleikkauksien takia, kun Jolie poistatti molemmat rintansa huomattavan syöpäriskin takia. Jolie nousi talouslehti Forbesin listan eniten tienaavaksi näyttelijänaiseksi tienattuaan vuoden aikana 33 miljoonaa dollaria.