Juopunut kaunotar yllätti suorassa TV-lähetyksessä – tätä ei voitu leikata pois

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uudenvuodenaattona moni saattoi olla juhlatunnelmissa ja nautiskella hieman kuplivaa illan ratoksi. Fox News -kanavan suorassa lähetyksessä kuultiin yllättäen myös perhekanavalle sopimatonta kielenkäyttöä vuoden 2013 viimeisillä hetkillä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Humalainen neitokainen yllätti nimittäin reportterin kesken lähetyksen hiipimällä tämän taakse ilvehtimään. Kaunotar pääsi nopeaan haastatteluun ja saadessaan mikrofonin eteensä tyttö intoutui kiroilemaan.

Nainen hehkutti rempseästi vuoden viimeisiä hetkiä, joista hän aikoi omien sanojensa ottaa kaiken ilon irti. Tummaverikkö kävi vielä näyttämässä kieltään kameralle ennen kuin häipyi pois kuvasta. Reportteri ei voinut enää tehdä muuta kuin todeta, että kiroilu ei ole sallittua.