Missä Leonardo DiCaprion Oscar-palkinto viipyy? Tässä supertähden parhaat hetket

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio tunnetaan lahjakkaana näyttelijänä, joka on esiintynyt esimerkiksi elokuvissa Gilbert Grape, Ota kiinni jos saat, The Departed, Suljettu saari ja Inception. Parhaillaan mies nähdään The Wolf of Wall Street -elokuva pääroolissa.

Menestyksekkäästä urastaan huolimatta Leonardo DiCaprio ei ole koskaan voittanut Oscar-palkintoa. Nyt näyttelijän parhaita roolisuorituksia on kerätty yhteen Leonardo DiCpario: The Movie -koostevideolle, josta ilmenee, että mies olisi ansainnut palkinnon. Ehkä onni kääntyy vuonna 2014 Martin Scorsesen ohjaaman ja kiitetyn The Wolf of Wall Street -elokuvan myötä.

Leonardo DiCaprio teki läpimurtonsa elokuva-alalle, kun hänet valittiin satojen hakijoiden joukosta Toby Wolffin rooliin elokuvaan Tämän pojan elämä. Menestyi jatkui Gilpert Grape -elokuvan roolilla, jossa tähti esitti kehitysvammaista poikaa. Tähteys sai lisähehkua William Shakespearen Romeo + Julia -elokuvan ansiosta. Lopullinen kaneetti oli kuitenkin jättimenestys Titanic, joka nosti Leon maailmantähdeksi ja seksisymboliksi.