Rihanna laitettiin maatilalle töihin – siat pakenivat karsinoista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poplaulajatar Rihanna on lomaillut joulun ajan kotisaarellaan Barbadoksella. Neitokaisen on kerrottu viettäneen aikaa sukulaistensa kanssa. Popparin läsnäolo on kuitenkin omiaan aiheuttamaan hämmennystä lähes missä tahansa.

Nyt Rihannan kerrotaan käyneen auttelemassa setäänsä tämän maatilan töissä. 25-vuotias superjulkkis ruokki paikan päällä sikoja ja kanoja, mutta askare ei onnistunut ongelmitta. Neito alkoi pelleillä, minkä seurauksena siat ja muut eläimet pakenivat karsinoistaan ja juoksentelivat vapaana.

– Rihanna työskenteli mielellään eläinten kanssa, mutta pian hän alkoi kikattaa ja sekoilla. Hän ei kiinnittänyt huomiota asioihin, ja jätti aitausten ovet auki. Tuloksena joitain eläimiä karkasi ja juoksi vapaana tilalla. Kesti monta tuntia ennen kuin ne saatiin otettua kiinni, kertoi lähde Daily Star -lehdelle.

Rihanna kerrottiin juhlineen uuttavuotta New Yorkissa malliystävänsä Cara Delevingnen kanssa. Paparazzit ikuistivat tuolloin Isosta Omenasta koomisen näyn, kun barbadoslaisen popparin asu muistutti enemmän poroa kuin trenditietoista laulajaa. Joululomallaan Rihannasta levisi verkkoon myös video, jossa hän antoi tukun rahaa kanssaan lomailleelle naiselle.