Kirurgi poltti nimikirjaimensa potilaan maksaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaupungilla näkee töhertelijöiden nimimerkkejä ja tageja lähinnä julkisten rakennusten seinistä ja ajoneuvojen kyljissä. Harvoin kuitenkaan kenellekään nousee esiin mahdollisuus, että voisi kirjoittaa nimensä ihmisen sisäelimeen. Nyt sekin ihme on tapahtunut.

Daily Mailin mukaan kokenut kirurgi Simon Bramhall sai potkut työpaikastaan Queen Elizabeth Hospital -sairaalasta Birminghamissa, koska hän oli polttanut potilaansa maksaan nimikirjaimet S B. Löydön teki kirurgin kollega, joka tiesi, että kirjaimet oli poltettu sisäelimeen kaasulla, jota käytetään yleensä verisuonten sulkemiseen.

Miehen työtoveri toivoo, että kyseessä olisi pelkkä erehdys, sillä kirurgi Bramhall on operoinut lukuisissa leikkauksia ja elinsiirtoja. Bramhall on irtisanottu työtehtävistään ainakin tapauksen tutkimisen ajaksi.