Mies, vältä tällaisia profiilikuvia – eivät sytytä ainakaan naisia

Digi Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että jopa naisen profiilikuvassa olevalla paidan värillä on merkitystä siihen, saako hän treffiehdotuksia miehiltä. Niin sosiaalisen median kuin treffipalstojen profiilikuvat ovat kuin käyntikortteja uusille tuttavuuksille.

Nyt naiset ovat laatineet vuorostaan listan kaikille sinkkumiehille. The Stirin toimitusväki listaa, minkälaisia miesten profiilikuvat eivät saisi olla, mikäli he tahtovat vastakkaisen sukupuolen jakamattoman huomion. Ensinnäkin kylpyhuoneessa tai vessassa otetut kuvat ovat yleensä napattu peilin kautta, jolloin kännykkä peittää puolet kasvoista ja taustalle saattaa eksyä tarpeetonta rekvisiittaa.

Myös naisen kanssa profiilikuvassaan poseeraavat sinkkumiehet ajavat kaikki hameväen edustajat tiehensä, sillä kukapa tahtoisi tutustua komistukseen, jolla on jo kainalossaan neitokainen? Myös alkoholin huuruiset kuvat ovat kiellossa, etenkin jos mies ottaa suoraan pullosta huikkaa. Katso esimerkkikuvia tästä.

Entäpä himourheilukuvat? Esimerkiksi maratoonareiden profiilikuvat lienevät siitä pelottavimmasta päästä, sillä naiset saattavat pelästyä profiilikuvassaan hikoilevan tuskaiselta näyttävää miestä. Jos mies halaa profiilikuvassaan toista miestä tai useampaa muuta urosta ilman paitaa, voi nainen myös tehdä johtopäätöksen hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Sinkkunaisia ei myöskään kiinnosta profiilikuvissaan kasvojaan vääntelevät miehet. Joten arvon herrat voivat jättää kielensä kiltisti suuhun ja katseen komeaksi. Kaikista huonoin profiilikuva on kuitenkin sellainen, jossa ei näytetä miehen päätä. Ketä kiinnostaa ostaa sikaa säkissä?