Miley Cyrusin superhitti oli tehty Beyoncelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poppari Miley Cyrus kommentoi äskettäin suorin sanoin kollegansa Beyoncen menestystä Love-lehden haastattelussa. Hänen mielestään nainen ei ole varteenotettava vastus, koska on ollut alalla liian pitkään. Lisäksi laulajan äitiys ja raskauden jälkeinen vartalo eivät ole enää entisensä.

Miley Cyrus väitti julkaisun vääristelleen sanomisiaan, ja kertoi jälkikäteen ihailevansa Beyoncea. Nyt Radar Online -lehden uutisen mukaan syytä olisikin, koska tähden Wrecking Ball -jättihitti tehtiin alun perin neiti Knowlesille. Kyseessä oli viime vuonna koko maailman katsotuin ja kuunnelluin musiikkikappale YouTubessa.

Ensimmäisen kerran asiasta kuultiin huhua jo vuoden 2012 joulukuussa, kun laulunkirjoittaja Sacha Skarbek kirjoitti mystisen twiitin.

– Beyoncen laulusta tulee nyt Miley Cyrusin kappale?!! Hyvä/huono? En tiedä??!!!!

Wrecking Ball julkaistiin viime vuonna, ja Skarbek listattiin yhdeksi kappaleen kirjoittajista. Monet uskovat, että hittilaulu oli Beyoncelle kirjoitettu kappale. Skarbekin edustaja myönsi lehdelle, että lauluntekijät Dr. Luke ja Skarbek palkattiin alun perin tekemään laulu Beyoncelle, mutta kun kappale oli valmis, tekijät tajusivat, ettei se sopisi tälle lainkaan. Niin laulu päätyi Miley Cyrusille.

Laulajatähti Miley Cyrus avautui äskettäin haastattelussa myös olevansa ärsyyntynyt siitä, että häntä luullaan lapselliseksi seksifriikiksi lavaesiintymistensä takia. Naisen maine on muuttunut paljon twerkkaamisen, kääpiöiden kourimisten ja rohkeiden esiintymisasujen myötä. Tähti tulee esiintymään Pohjolaan ensi kesänä, jolloin show tullaan näkemään myös Suomessa.