Älytön testi videolle: Hehkuvan kuuma nikkelipallo juustokimpaleeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Varmasti jokainen on nähnyt internetissä videoita, joissa esimerkiksi kokeillaan mitä erilaisille esineille tapahtuu kun ne laitetaan mikroaaltouuniin. Nämä videot ovat ehkä jokseenkin typeriä ja turhia, mutta silti oudolla tavalla kiehtovia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Samaan sarjaan kuuluu tuore video, jossa tulikuuma nikkelipallo tiputetaan Veveeta-juustokuution päälle. Kuten odottaa saattaa, pallo sulattaa juustoon ammottavan reiän. Mitään sen ihmeellisempää videolla ei tapahdu, mutta juuston sulamisen seuraaminen on hämmentävällä tavalla kiinnostavaa.

Mikä parasta, video ei ole ainoa laatuaan. Youtuben Carsandwater-kanava on täynnä vastaavanlaisia videoita joissa seurataan, mitä tapahtuu kun erilaiset esineet ja kuuma nikkelipallo kohtaavat. Alla nähdään miten nikkelipallo käyttäytyy vedessä.