Jamie Chung lähetti uuden vuoden bikiniterveiset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Jamie Chung on tuttu näky esimerkiksi elokuvista Kauhea kankkunen 2 ja Sucker Punch. Aasialaistaustainen kaunotar on mukana myös ABC-kanavan fantasiasarjassa Once Upon a Time.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Jamie Chung meni taannoin kihloihin poikaystävänsä Bryan Greenbergin kanssa. Näyttelijätär vietti juhlapyhiä Karibianmerellä sijaitsevilla Turks- ja Caicossaarilla, josta hän lähetti myös uuden vuoden tervehdykset Instagramiin. Lomakuvassaan Jamie poseeraa mustissa bikineissä aurinkoisella rannalla.

30-vuotias Jamie Chung on amerikkalainen näyttelijä ja realitytähti, joka on tullut tunnetuksi The Real World -realityohjelman tähtenä. Sittemmin hän pääsi näyttelemään myös elokuvissa, joista tunnetuimpia lienevät Sorority Row, Sucker Punch ja Kauhea kankkunen 2. Televisiossa Jamie Chung on vilahtanut sarjoissa CSI New York ja Veronica Mars.