Jen Selterin takapuoli villitsee nettikansaa – lähes 1,5 miljoonaa seuraa peppukuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävät naiselliset muodot ovat tehneet lukemattomista naisista julkkiksia, vaikka he eivät olisikaan saavuttaneet muuten elämässään mitään merkittävää. Kim Kardashianien ja Heidi Montagien joukkoon on nyt noussut 20-vuotias Jen Selter, joka vilitsee nettikansaa takapuolellaan.

Newtorkilainen Jen Selter ryhtyi taannoin julkaisemaan kuviaan Instagramissa. Otoksissa korostui yleensä hänen poikkeuksellisen muodokkaaksi treenattu takapuolensa, jota hän myös kuvissa usein treenaa. Yllättäen Selterin kuvien seuraajamäärä alkoi kasvaa räjähdysmäisesti, ja tätä kirjoitettaessa tarkka määrä on 1.448.730, eli puolentoista miljoonan raja rikkoutuu näillä hetkillä.

Selter on saavuttanut suosiota paitsi tavisten keskuudessa myös saanut julkkistähtien huomion. Hänen peppukuviaan seuraa esimerkiksi Rihanna. Jenin yksittäiset kuvat saavat jopa lähes 100.000 tykkäystä, New York Post kertoi.