Miley Cyrus tylytti rajusti Beyoncea – typerien kommenttien syy paljastui?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Miley Cyrus avautui äskettäin haastattelussa olevansa ärsyyntynyt siitä, että häntä luullaan lapselliseksi seksifriikiksi. Hän kertoi muuttuneen imagon karsineen ympäriltä kuuluisat ystävät, koska he pelkäävät näyttäytyä hänen kanssaan.

Menestys on tehnyt Mileystä samalla myös itsevarmemman neitokaisen, ja hän ei enää epäröi puhua suutaan puhtaaksi. Nyt tulilinjalle joutui popin kuningatar Beyonce, jota Cyrus ei pidä kovin vakavasti otettavana vastuksena. Vaikka tummaihoisen kaunottaren joulukuussa julkaistu uusi albumi on osoittautunut huippumenestykseksi, Miley pitää itseään kovempana artistina.

– Beyonce on ollut minulle iso inspiraatio, mutta hän on ollut alalla jo niin kauan. Ihmiset etsivät uutta verta, ja sitä minä tuon peliin mukaan. Olen vain paras, Miley kertoi Love-lehdelle.

Kerroimme eilen kohupaljastuksesta, jonka mukaan Mileyn uran suurin hitti Wrecking Ball tehtiin alunperin Beyoncelle. Asian paljastuminen on voinut vaikuttaa nuoren poptähden kommentteihin, jotka jatkuivat melko rajuina.

– Beyonce kasvaa äitiyteen ja kaikki paska, mitä se tekee vartalolle. Se tuo tilan uusille kasvoille nousta esiin, ja kukaan muu ei voisi täyttää tuota tilaa yhtä hyvin juuri nyt. Olen ainoa valkoinen naislaulaja, joka täyttää tuon aukon todella hyvin. Olen kunnon paketti! Nousuni on vasta alkanut.

Kyseisen haastattelun julkaisun jälkeen Miley Cyrus on vakuuttanut Twitter-tilillään, että lehti on julkaissut kasan valheita yrittääkseen luoda kilpailua naisten välille. Tähti kertoi yrittävänsä selvittää tilannetta, jotta virheellinen juttu oikaistaisiin. Viime aikoina Miley on menestynyt loistavasti uuden Bangerz-albuminsa tiimoilta. Tähti tulee esiintymään Suomeen ensi kesänä.