Victorian enkeli kuherteli rannalla – ei peitellyt upeaa vartaloaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijä-malli Rosie Huntington-Whiteley seurusteli pitkään toimintauros Jason Stathamin kanssa. Parin uumoiltiin eronneen viime vuonna 19 vuoden ikäeron takia, mutta nyt he näyttävät palanneen jälleen yhteen.

26-vuotias Rosie Huntington-Whiteley ikuistettiin nimittäin Havaijilla upeisiin rantakuviin, joissa tähti nähdään bikinisillään aallonrajassa. Paparazzit bongasivat paikan päältä myös naisen poikaystävän Stathamin, joka nautiskeli surffaamisesta. Pari julkaisi suloisen yhteiskuvan, jossa ovat pääosassa heidän lähekkäin olevat hiekkaiset varpaansa.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan. Neitokainen tunnetaan parhaiten työskentelystään Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien kanssa. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.