Kuolemansairaan pikkutytön unelma toteutettiin – video koskettanut jo miljoonia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce julkaisi taannoin uuden albuminsa, joka nousi iTunes-palvelun myyntilistan kärkeen 104 maassa. Beyonce kertoi haluavansa seurata Madonnan jalanjälkiä luomalla oman imperiumin ja toimia samalla esikuvana maailman naisille.

Beyonce ei ole aivan suotta yksi tämän hetken rakastetuimmista tähdistä, sillä nyt hän on myös toteuttanut kuolemansairaan faninsa toiveen. 12-vuotiaalla Taylon Davisilla on aivokasvain, jota ei voida leikata pois. Hänen toiveenaan oli päästä tapaamaan idolinsa Beyonce.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Toive toteutui Make-A-Wish-säätiön avulla. Taylon ja hänen äitinsä lennätettiin Las Vegasiin katsomaan Beyoncen Mrs. Carter World Tour -kiertueen keikkaa. Laulajatar hyppäsi lavalta alas halaamaan tyttöä, ja tämä pääsi lavalle tanssimaan ja esiintymään Love On Top ja Survivor -kappaleiden tahdissa. Tähän mennessä video on katsottu jo pelkästään YouTubessa lähes kaksi miljoonaa kertaa ja lisäksi esitetty monilla televisiokanavilla.

Run the World (Girls) -hitin esittäjä perusti oman Parkwood Entertaiment -managementyrityksen vuonna 2008. Hän onnistui pitämään pitkään salaisuutena visuaalisen albuminsa ja siihen liittyvät musiikkivideot. Projekti oli tähdelle mullistava, ja hän kertoi, ettei ole eläessään tehnyt mitään niin urheaa. Levyllä voidaan kuulla yhteistyötä Draken, Frank Oceanin, Sian, Justin Timberlaken, Pharrell Williamsin ja aviomies Jay-Z:n kanssa.