Candice Swanepoelin alastonkuva päätyi Instagramiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallikaunotar Candice Swanepoel kuuluu Victoria’s Secretin listoille. Hänet nähtiin taannoin videolla, jossa hän esitti muiden supermallien kanssa tanssahdellen Taylor Swiftin hittikappaleen I Knew You Were Trouble. Candice oli yksi vuoden 2013 menestyneimmistä supermalleista.

Candice Swanepoel poseeraa Brasilian Vogue-lehden tammikuun 2014 numerossa, ja mallikaunotar on nyt tarjonnut kuvista esimakua Instagram-tilillään. 25-vuotias tähti jakoi lehden kansikuvan, jossa hän poseeraa mustavalkoisissa bikineissä, ja otoksen, jossa hän istuu alasti sängyllä huivi päässään.

Eteläafrikkalainen Candice Swanepoel seurustelee miesmalli Herman Nicolin kanssa. Hän on esiintynyt monien lehtien kansissa. Niihin lukeutuvat Elle, GQ ja Vogue. Kaunotar pääsi tänä vuonna Forbesin parhaiten tienaavien mallien listalle, jossa tähti kipusi yhdeksänneksi.