Macaulay Culkin perusti rockbändin – ja julkaisi oudon videon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen Yksin kotona -elokuvien tähti Macaulay Culkin on viime vuosina ollut enemmän julkisuudessa huumeongelmiensa kuin näyttelijäuransa tiimoilta. Mies on sittemmin innostunut musiikkipuolen töistä, ja siitä lähti idea viimeisimpään tempaukseen.

33-vuotias Macaulay Culkin esiintyy nimittäin oudolla videolla, jossa ei ole muuta pointtia kuin katsella rähjääntyneen näköisen tähden vaivaantuneen näköistä ruokailua. Mies avaa lopuksi suunsa katsojalle hyvin pitkän hiljaisuuden jälkeen.

– Nimeni on Macaulay Culkin ja söin juuri pizzani, kertoi Culkin katsojalle.

Kyseisellä kryptisellä videolla on kuitenkin merkitys, sillä Culkin perusti äskettäin oman bändin nimeltä The Pizza Underground. Yhtye tekee kunniaa newyorkilaiselle Velvet Underground -taiderockbändille. Videolla näyttelijä myös Daily Mirror -sivuston mukaan kopioi Andy Warholin kuuluisaa taidevideota, jossa poptaiteilija syö hampurilaisen vaitonaisissa tunnelmissa.