Narkkaripormestarista toimintafiguuri – myöntää huumeiden käytön napin painalluksella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan itärannikolla sijaitseva Toronto on noussu maailmalla otsikoihin pormestarinsa Rob Fordin vuoksi. Miehellä on nimittäin pahoja ongelmia huumeiden ja alkoholin kanssa. Hänestä tuli nopeasti internet-meemien aihe, ja hänet on haluttu jopa mukaan pornoelokuvaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt pormestari Rob Fordin faneilla on mahdollisuus omistaa jopa oma pienois-narkkaripormestari. Yhdysvaltalainen Herobuilders-firma on luonut kolme erilaista Rob Ford -toimintafiguuria. Yksi malleista puhuu napin painaluksella ja myöntää polttaneensa crack-huumetta. Saatavilla on myös Mayor-versio mustassa puvussa ja Thug-versio, jota yhtiö kuvailee ”crackia polttavaksi kovanaamaksi”.

Rob Ford -nukelle on myynnissä jopa lisävarustesetti, johon kuuluu kännykkä, kaljapullo ja pesäpallomaila. Toimintafiguureista arvokkain on puhuva versio. Se maksaa 79,95 dollaria, eli hieman alle 60 euroa.

Toronton pormestari myönsi taannoin tehneensä virheitä elämässään ja vahvisti muun muassa polttaneensa crackia. Torontolaiset tahtovat pormestarinsa syrjään tai uudet vaalit, mutta Rob Ford on julistanut asettuvansa ensi vuonna uudelleen ehdolle pormestarivaaleihin. Moni yritys ja televisio-ohjelma on oletettavasti ottanut huumehässäkästä kaiken irti.