Suomalaisohjaaja juhli Hollywood-tähtien kanssa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset elokuvat ovat menestyneet viime vuosina mukavasti maailman elokuvatapahtumissa, ja parhaillaan Dome Karukosken Leijonasydän puhuttaa monissa maissa. Kerroimme aiemmin kuinka elokuvalehti Variety nosti Karukosken maailman kymmenen lupaavimman joukkoon.

Elokuva-alan ammattilaisten kokoamalle arvostetulle listalle pääsyn myötä Karukoski esiteltiin Variety-lehden joulukuun numerossa. Lisäksi hänet kutsuttiin kunniavieraaksi eilen sunnuntaina Palm Springsissä järjestettyyn elokuva-alan tilaisuuteen. Nyt Variety on julkaissut kuvia eilisestä tapahtumasta, johon osallistuivat Karukosken lisäksi muun muassa näyttelijät Colin Farrell, Marisa Tomei, Jonah Hill ja Melissa McCarthy. Katso kuvat tästä.

Suomalaisohjaajan lisäksi Varietyn lupaavien ohjaajien listalla ovat Amma Asante, Clio Barnard, Anthony Chen, Paul Duane, Ben Falcone, Maya Forbes, Justin Simien, Gren Wells sekä ohjaajaduo Aron Gaudet & Gita Pullapilly. Monet listalle vuosien varrella päätyneet ovat sittemmin tehneet merkittävää uraa esimerkiksi Hollywoodissa.