Upeita valoteoksia! Tältä Helsingin keskustassa näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen talvi on tunnetusti synkkä ja pimeä, mutta tänä vuonna se on ollut synkempi ja pimeämpi kuin vuosiin. Onneksi kaupunkeihin tuovat näyttävästi valoa ja väriä erilaiset valoviikot ja -tapahtumat. Helsingissä saadaan ihastella vielä keskiviikkoon saakka Lux Helsinki -tapahtumaa.

Viisipäiväinen tapahtuma värittää pääkaupungin keskustaa moni tavoin, sillä nähtävissä on monenlaista valoon liittyvää. Staran kuvaaja Kari Ahonen kävi ikuistamassa valotapahtuman parhaita paloja.

Virgin Oilin seinällä on voinut pelata CT Light Conceptin jättikokoista flipperiä, Kansalaistorilla ihastella Tulisirkus Walkeaa ja Hakasalmen huvilalla Mika Haarasen teosta Unen äänet. Senaatintorilla on puolestaan ihastuttanut Agatha Ruiz de la Prada & D-Facton teos Corazon.