Vuoden kovin hitti tulossa? Rihanna ja Shakira yhteistyöhön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poplaulajatar Rihanna herätti viime vuonna runsaasti kohua erilaisilla tempauksillaan, joita hän harrasti esimerkiksi kiertueellaan Aasiassa ja Lähi-Idässä. Viime aikoina poppari on viettänyt lomaa kotisaarellaan Barbadoksella ja käynyt välillä New Yorkissa juhlimassa.

shakirarihanna07012014

Nyt Rihannan on paljastettu tekevän yhteistyötä toisen naisartistin, Shakiran, kanssa. Kaksikko tulee julkaisemaan 13. tammikuuta yhteisen Can’t Remember To Forget You -singlen, jonka kansikuva paljastettiin Shakiran Instagram-tilillä. Kappale on mukana myös Shakiran tulevalla levyllä.

Rihanna kerrottiin juhlineen uuttavuotta New Yorkissa malliystävänsä Cara Delevingnen kanssa. Paparazzit ikuistivat tuolloin Isosta Omenasta koomisen näyn, kun barbadoslaisen popparin asu muistutti enemmän poroa kuin trenditietoista laulajaa. Joululomallaan Rihannasta levisi verkkoon myös video, jossa hän antoi tukun rahaa kanssaan lomailleelle naiselle.