Coco paljasti öljytyn bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkiskaunotar Nicole Coco Austin on niittänyt meriittejä muun muassa televisiojulkkiksena, glamourmallina, tanssijana, näyttelijättärenä, muotisuunnittelijana ja kirjailijana. Räppäri Ice-T:n puolison jättikokoinen peppu todistettiin taannoin The Doctors -ohjelmassa sataprosenttisesti aidoksi.

Nyt räppärin vaimo on viettänyt uuttavuotta Dominikaanisessa tasavallassa, jossa Coco intoutui lekottelemaan auringossa bikiniasussa. Peppua korostavat stringibikinit eivät tunnettuja muotoja liiemmälti peitelleet. Katso kuva tästä.

Cocon uraan on mahtunut missikilpailuja ja työskentelyä Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa. Nainen pääsi vuonna 1999 uudenvuoden bileisiin Playboy-kartanoon ja pääsi sen ansiosta poseeraamaan kuuluisaan naistenlehteen. Hän tapasi vuonna 2001 elokuvan kuvauksissa räppäri Ice-T:n. Parin lempi leiskahti välittömästi, ja he ovat olleet yhdessä siitä lähtien. Julkkisten arkea valottava Ice Loves Coco -realityohjelma on saanut vuosien saatossa maailmanlaajuisesti paljon katsojia.