Lucy Mecklenburghin treeni kannatti – paljasti huipputimmin vatsansa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aikoinaan brittiläinen julkkis Lucy Mecklenburgh nousi suosioon TOWIE-sarjan kaunottarena. Hänen suhteensa eksään Mario Falconeen oli monien katsojien mielenkiinnon kohteena. Pari kuitenkin erosi viime vuonna miehen pettämisen jälkeen.

Sittemmin Lucy on lopettanut myös televisiosarjassa ja lanseerannut uransa uudelleen fitness-kaunottarena. Hän esittelee usein vartaloaan Instagram-bloginsa päivityksillä. Nyt neito julkaisi kuvan teräksisistä vatsalihaksistaan. Otos näyttää enemmän kuin hyvin onnistuneen treenin tulokset.

22-vuotias Lucy nähtiin äskettäin juhlimassa joulubileissä The Only Way Is Essex -sarjan ystävättärensä Sam Faiersin kanssa. Molemmilla naisilla oli punainen pitsinen kokoasu, joka ei muotoja peitellyt. Taannoin Lucy poseerasi myös FHM-miestenlehden kannessa punaisessa alusvaatekokonaisuudessa. Hänellä on verkossa oma kuntoiluun keskittyvä Results With Lucy -sivusto.