Näyttelijäkomistus saa erektion rusetistaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin viihdemaailman edustajat saattavat käyttäytyä hassusti kuin tavikset – esimerkiksi kirjoitella verkkoon vapautuneesti ottamatta huomioon sitä, että kommentit herättävät heti mediavälineiden huomion. Viimeksi näin teki Mandela: Long Walk to Freedom ja Pacific Rim -elokuvissa näytellyt Idris Elba.

41-vuotias karismaattinen näyttelijä kirjoitti nimittäin vaatemaustaan Twitter-blogiinsa. Montaa fania hämmensi, kun tummaihoinen tähti paljasti kiihottuvansa laittaessaan rusetin kaulaansa. Tätä tapahtuu hänelle lähitulevaisuudessa usein, kun viihdemaailman gaalakausi tekee tuloaan.

– Rusettini tekee penikseni kovaksi aina kun hymyilen…onko se normaalia? Kirjoitti tähti blogiinsa.

Twiitti sai heti lukuisia vastauksia miehen faneilta, ja hän vitsailikin tämän jälkeen vapauttaneensa varsinaisen pedon irti. Elba ihmetteli seuraavissa viesteissään sitä, miten penis-sanan sanominen herättää niin helposti ihmisten huomion.

Idris Elba on brittiläinen näyttelijä ja muusikko. Hän odottaa parhaillaan lasta meikkitaiteilijana työskentelevän tyttöystävänsä Naiyana Garthin kanssa. Hänet tunnetaan parhaiten The Wire ja Luther -sarjoista ja elokuvista, kuten American Gangster, Takers, Thor, Prometheus ja Thor: The Dark World. Elballa on sierraleonelaiset ja ghanalaiset sukujuuret, mutta mies on itse syntynyt Lontoossa.