Yksin kotona -lastenelokuvat mässäilevät väkivallalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksin kotona- elokuva saavutti ilmestyttyään niin suuren suosion, että ensimmäisen osan jälkeen elokuvasta tehtiin neljä jatko-osaa. Elokuva muistetaan lapsipääosaa esittäneen Macaulay Culkinin lisäksi myös kovaonnisesta pahiskaksikosta, Marvista ja Harrysta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Screen Junkies on julkaissut YouTubessa hauskan videoesittelyn siitä, kuinka monta kertaa yksinäisen pikkupojan kotiin murtautuneet rosvot olisivat kuolleet oikeasti, mikäli elokuvassa tapahtuneet kohtaukset olisivat todenperäisiä. Harva nimittäin selviää yhtä monista tälleistä ja iskuista kuin nämä kovapäiset murtovarkaat.

Rooleissa nähdään Daniel Stern ja Joe Pesci, ja miesten edesottamukset naurattavat suuresti. Videolla näytetään rosvojen kohtaamat onnettomuudet ja määritellään vammat kahden ensimmäisen elokuvaosan perusteella. Spoilerivaroitus: Harry kuolee elokuvissa yhdeksän kertaa ja Marv peräti 14.