Rihanna poseerasi yläosattomissa – meikki pääosassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna vietti äskettäin lomaa Barbadoksella, jossa neito innostui auttamaan maatilan töissä. Setänsä tilalla työskennellyt tähti veti työt kuitenkin läskiksi pelleilyllään, ja aiheutti kanojen ja sikojen karkaamisen aitauksistaan.

rihanna09012014

Nyt 25-vuotias Ri-Ri poseeraa MAC Viva Glam Cosmetics -merkin kuvassa yläosattomissa. Meikkifirman mainoskuvassa esiintyvä tähti julkisti yhteistyön firman kanssa jo viime helmikuussa ja hän on ollut mukana monissa sen kampanjoissa.

Rihanna sopinee hyvin mainostamaan tuotteita, sillä suuri yleisö seuraa mielenkiinnolla popparin alituisia tyylinvaihdoksia. Taannoin tähden mummobikinit herättivät keskustelua siitä, josko maailmalla leviäisi laajemmin peittävämpi uima-asutrendi. Myös Miley Cyrus, Lady Gaga ja Abbey Crouch on nähty vastaavat asut yllään. Viimeisten tietojen ja paparazzibongausten mukaan näyttäisi siltä, että stringeillä on kuitenkin edelleen paikkansa uimapukumarkkinoilla.