Heidi Klumin asu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikansaksalainen huippumalli Heidi Klum on ollut viime aikoina esillä mediassa erityisesti lomakuvien esittelyn merkeissä. Taannoin tähti tosin yllätti kuvilla, joissa hänet oli meikattu hämmästyttävän taitavasti vanhan mummon näköiseksi.

Heidi Klum nähtiin lukuisten muiden viihdemaailman tähtien joukossa Los Angelesissa järjestetyssä People’s Choice Awards 2014 -gaalassa. 40-vuotias huippumalli kuvattiin kävelemässä punaisella matolla pitkässä iltapuvussa, jonka antoisa kaula-aukko tarjosi silmänruokaa muille juhlavieraille.

Supermalli Heidi Klum tunnetaan siitä, että hän esiintyy usein punaisella matolla näyttävissä ja paljastavissa asuissa. Rakkauselämän kommellukset eivät ole huippumallin menoa hidastaneet, sillä hän on löytänyt laulaja Sealin tilalle jo uuden siipan henkivartijastaan Martin Kristenistä.