Koira ulvoo kuin palosireeni – tämä ääni on pakko kuulla!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirat ovat ihania eläimiä, mutta joskus ne voivat kouluttamattomina ärsyttää omistajiaan tai heidän tuttujaan käytöksellään. Joihin asioihin voi silti löytyä apu. Kerroimme äskettäin aromaterapeuttisista Fart & Away -kynttilöistä, jotka poistavat koirien päästelemien pierujen voimakasta hajua.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Koirista voi olla riesaa myös niiden ulvonnan takia. Nyt YouTube-videolla nähdään otus, jonka ulina kuulostaa erehdyttävästi palosireeniltä. Eläin kuulee aidon hälytysäänen, johon se reagoi päästelemällä itse samanlaista ujellusta. Video on omiaan herättämään naurunpyrskähdyksiä. Jos pelastusauton hälytyssireeni hajoaa, voidaan paikalle pestata tämä koira. Otus voisi varmasti hoitaa tehtävän, jos sille laitettaisiin megafoni kuonon eteen.