Jalaton rullalautailija esittelee taitojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rullalautailun ammattilainen Italo Romano tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi koko maailmalle YouTube-videoiden kautta. Miehen taidonnäytteet hämmästyttävät kerta toisensa jälkeen, sillä häneltä puuttuu molemmat jalat.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

SK8ONLYTV-kanava on nyt julkaissut 24-vuotiaan Italo Romanon tähdittämän videokoosteen. Liki kolmeminuuttisella videolla nähdään jalattoman skeittarin huikeita temppuja ja se, kuinka antaumuksella mies laudallaan rullailee. Jalattoman miehen temppuilu on mahdollista hänen vahvan ylävartalonsa avulla.

Brasilialainen Romano on menestynyt vammastaan huolimatta, ja hän on kokeillut siipiään myös muun vauhtipäisyyttä vaativan urheilun parissa. Jalkansa 13-vuotiaana junaonnettomuudessa menettänyt Romano onkin harrastuksensa myötä osoittanut, että oikealla asenteella melkein mikä vain on mahdollista.