Kat Denningsin muodot keräsivät katseita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nousujohdanteista uraa tekevä Hollywood-kaunotar Kat Dennings on tullut suuren yleisön tietoisuuteen esimerkiksi Tyhjätaskut-televisiosarjan kautta. Viimeksi hänet nähtiin valkokankaalla Thor: The Dark World -supersankariseikkailussa.

Nyt Kat Dennings on herättänyt huomiota Los Angelesin Nokia-teatterissa järjestetyn People’s Choice Awards 2014 -gaalan punaisella matolla. Kuvankauniilla näyttelijättärellä oli päällään muotoja korostava punamusta mekko, jonka kaula-aukko epäilemättä käänsi erityisesti miespuolisten paikallaolijoiden katseita puoleensa.

27-vuotias Kat Dennings on tähdittänyt muiden muassa elokuvia Hamekyttä ja Thor. Lisäksi hänet on nähty televisiosarjoissa Sinkkuelämää, CSI ja CSI New York. Yksityisyydestään nainen on avautunut vain sen verran, että on kertonut hänellä olevan poikaystävä, mutta tämän henkilöllisyys on salattu. Dennings on myös kertonut kaksi vuotta sitten olevansa täysin raitis, sillä hän ei polta eikä juo. Vuonna 2010 Katin alastonkuvia vuoti yllättäen julkisuuteen.