Ranska kielsi Miley Cyrusin ja Britney Spearsin videot lapsilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuoden tunnetuin popsensaatio oli ehdottomasti Miley Cyrus. Entinen Disney-teinitähti uudisti imagoaan huomattavasti rohkeampaan suuntaan, ja hänen uskaliaat esiintymisensä esimerkiksi gaalatilaisuuksissa ja musiikkivideoilla aiheuttivat runsaasti maailmanlaajuista kohua.

Miley Cyrusin Wrecking Ball ja Britney Spearsin Work Bitch -kappaleiden musiikkivideot ovat liikaa ranskalaisille. Paikallisten televisiokanavien sisältöä valvova CSA on nimittäin ilmoittanut, ettei Ranskan televisiokanavien tulisi esittää kyseisiä videoita kuin vasta iltakymmennen jälkeen. Musiikkivideoita pidetään liian rankkoina lasten silmille.

E! Online -sivuston mukaan CSA tiedotti joidenkin kanavien esittävän Wrecking Ball ja Work Bitch -videoita päiväsaikaan ja ilman varoitusta. Rautakuulan päällä ratsastavaa Mileytä ja bondage-tyylisiin vaatteisiin pukeutunutta Britneytä pidettiin liian shokeeraavana materiaalina nuorimmille katsojille.