Beyonce-fanit kokivat elämänsä yllätyksen – karaokessa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce julkaisi taannoin uuden albuminsa, joka nousi iTunes-palvelun myyntilistan kärkeen 104 maassa. Albumi julkaistiin ilman minkäänlaista ennakkomainontaa. Nyt Beyonce todistaa jälleen hallitsevansa fanien yllättämisen taidon.

Miamilaisessa Sing Sing Karaoke -ravintolassa asioivat tytöt osasivat tuskin arvata tapaavansa idolinsa, kun he alkoivat laulamaan Beyoncen Party-kappaletta. Samaan aikaan ravintolassa entisen Destiny’s Child -bändikaverinsa Kelly Rowlandin ja aviomiehensä Jay Z:n kanssa vieraillut laulaja kuuli neitokaisten esittävän hänen kappalettaan, ja päätti yllättää tytöt. Fanit eivät tosin heti tajunneet, mistä oli kysymys.

– He alkoivat tanssimaan yhdessä, mutta tytöillä ei ollut ensin hajuakaan keitä paikalle tulleet naiset olivat, ravintolan omistaja Kellie Pilicer kommentoi Miami New Times -lehdelle.

– Yhtäkkiä yksi tytöistä katsoi Kellyä ja sanoi ”Näytät ihan Kelly Rowlandilta”. Sitten hän katsoi Beyoncea ja sanoi ”Hyvä luoja!”, Kellie jatkoi.

Run the World (Girls) -hitin esittäjä perusti oman Parkwood Entertaiment -managementyrityksen vuonna 2008. Hän onnistui pitämään pitkään salaisuutena visuaalisen albuminsa ja siihen liittyvät musiikkivideot. Projekti oli tähdelle mullistava, ja hän kertoi, ettei ole eläessään tehnyt mitään niin urheaa. Levyllä kuullaan yhteistyötä Draken, Frank Oceanin, Sian, Justin Timberlaken, Pharrell Williamsin ja aviomies Jay-Z:n kanssa.