Suomalaisen radiotähden pysäyttävä kotivideo YouTubeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisjulkkikset ovat viime aikoina kunnostautuneet tavallista useammin hulvattomien kotivideoiden julkaisemisessa, sillä hyvinkin yksityisiä videoita on päätynyt esimerkiksi Instagramiin ja YouTubeen. Nyt kortensa kantaa kekoon Radio Novalta tuttu Kristoffer Ignatius.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Radio-uran lisäksi myös laulajana ja tanssijana uraa tehnyt media-alan veteraani Ignatius julkaisi eilen YouTuben käyttäjätilillään melko vauhdikkaan kotivideon, jossa hän esittää villin tanssin yhdessä toisen miehen kanssa. Videon nimeksi hän antoi Kristofferin ja JP:n tanssiryhmä – boys just to have fun. Miehet omistivat videonsa Saanalla ja Kirsikalle, jotka naurattivat omalla videollaan Staran lukijoita pari viikkoa sitten. Katso Saana Uimosen kohuvideo tästä.