Rosie Huntington-Whiteley julkaisi tulikuumia bikinikuviaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä-malli Rosie Huntington-Whiteley seurusteli pitkään toimintauros Jason Stathamin kanssa. Parin uumoiltiin eronneen viime vuonna 19 vuoden ikäeron takia, mutta he ovat ilmeisesti palanneet jälleen yhteen.

Rosie Huntington-Whiteley viettää parhaillaan Jason Stathamin kanssa lomaa aurinkoisella Havaijilla. 26-vuotias mallikaunotar on julkaissut Instagramissa runsaasti kuvamateriaalia lomamatkaltaan. Nyt Rosie nähdään uusissa otoksissa, joissa hän esimerkiksi poseeraa bikineissä hiekkarannalla.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan. Neitokainen tunnetaan parhaiten työskentelystään Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien kanssa. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.