Kelly Osbourne avautui shokkierostaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Osbournen rokkariperheen tytär Kelly Osbourne erosi äskettäin kihlatustaan julkkiskokki Matthew Mosshartista. Pari meni viime kesänä kihloihin ja suunnitteli vielä jokin aika sitten häitä tälle vuodelle. Kaunotar purki erosuruaan maalaamalla graffiteja teinitähti Justin Bieberin kanssa.

Nyt Fashion Police -ohjelman juontaja on avautunut erostaan haastattelussa. Kellyn mukaan pari purki kihlauksensa, koska ei ollut oikea aika olla yhdessä. 29-vuotias Osbourne aikoo seuraavaksi keskittyä uraansa täysillä.

– Olemme edelleen hyviä ystäviä, emme vain enää elä saman katon alla. Ei ole dramaattista tarinaa. Toivoisin, että olisi jotain, mitä voisin kertoa ihmisille, mutta ei ole. Tällaista vain sattuu elämässä, kertoi Osbourne E! News -lehdelle.

Kelly kirjoittaa parhaillaan kirjaa ja valmistautuu lanseeraamaan oman vaatekokoelmansa. Nuorempana huumeongelmien kourissa taistellut neito on läheisissä väleissä äitinsä Sharon Osbournen kanssa. Rokkimamma kommentoikin eron jälkeen, että toivoisi jälleen tyttärensä palaavan takaisin pelikentälle ja alkavan deittailla uusia miehiä.