Kuntosali poisti kyykkytelineet liian pelottavina

Fitness · Tim Isokivi

Tammikuu on kuntosaleilla kiireistä aikaa. Salit saavat uusia asiakkaita esimerkiksi jouluruokien aiheuttamista lisäkiloista eroon haluavista ja niistä, jotka ovat luvanneet uuden vuoden myötä aloittaa kuntoiluharrastuksen. Uudet asiakkaat tuovat siis runsaasti rahaa kuntosaleille, mutta joskus heidän miellyttäminen saattaa mennä hieman liian pitkälle.

New Yorkissa sijaitseva Planet Fitness -kuntosali on hankkiutunut eroon kyykkytelineestä, koska henkilökunta oli saanut asiakkaalta valituksia siitä. Eräs kuntosalin asiakas oli nimittäin valittanut laitteen olevan hänelle liian pelottava, The Sacramento Bee -verkkolehti uutisoi.

Planet Fitness lukeutuu Yhdysvaltain nopeimmin kasvaviin kuntosaliketjuihin. Yrityksen tempaukset ovat kuitenkin aikaisemminkin hämmentäneet kuntosaliharrastajia. Sacramento Bee -sivuston mukaan ketju tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaista pizzaa ja bageleita, joka taistelee jokseenkin kuntosalien tarkoitusperää vastaan.