Miley Cyrus yllätti faninsa hämmentävällä nettikuvalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Miley Cyrusin tuotantoa on pidetty lapsille sopimattomana. Hänen ja laulaja Britney Spearsin videot siirrettiin Ranskan televisiokanavilla katsottavaksi vasta iltakymmenen jälkeen. Ei välttämättä huono veto, sillä viimeisimmällä Adore You -videolla neito koskettelee alasti itseään.

Miley tunnetaan myös siitä tavasta, että hän tunkee usein kieltään ulos kameroiden edessä. 21-vuotias nauratti äskettäin Twitter-seuraajiaan uudella julkaisulla, jossa Cyrus nähdään tekohampaat suussa. Kuumaa vai ei?

Miley Ray Cyrus on ollut äskettäin otsikoissa senkin takia, että tylytti kollegaansa Beyoncea. Bangerz-albumin julkaissut laulaja pitää itseään kovempana tähtenä kuin Knowlesia. Cyrus väitti myöhemmin kyseisen haastattelun julkaisseen Love-lehden tekstiä vääristellyksi ja virheelliseksi, sillä todellisuudessa laulajattaret kunnioittavat toisiaan.