Räppärin vaimolla ongelmia muotojensa kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T onnistui valitsemaan aikoinaan itselleen osaavan ja bisnestajuisen vaimon naidessaan Nicole Coco Austinin. Tähdet solmivat liiton pian ensitapaamisensa jälkeen. Vuodesta 2001 yhdessä ollut pari tähdittää Ice Loves Coco -realitysarjaa.

Nyt julkkispari on ollut shoppailemassa yhdessä Beverly Hillsissä. Coco-vaimo pääsi muhkeiden muotojensa myötä valokuvaajien huomion keskipisteeksi. Neitokainen koetti ylleen erilaisia piukkoja asuja, joissa oli kaikissa tuttua stripparihenkeä.

Nicole Coco Austin on kalifornialaissyntyinen televisiojulkkis, tanssija, glamourmalli, näyttelijä ja kirjailija. Hänen rap-tähtimiehensä Ice-T on levyttänyt gangsta rapia vuodesta 1987 lähtien, ja häntä pidetään yhtenä genren suurista alkuajan vaikuttajista. Mies on näytellyt poliisisarjassa Kova laki: Erikoisyksikkö.