Olivia Palermo nautiskeli rantaelämästä täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli-näyttelijä Olivia Palermo on viime aikoina noussut uutena kasvona viihdelehtien sivuille ja vakiinnuttanut nopeasti paikkansa. Kaunotar on ollut otsikoissa muun muassa bikinikuviensa merkeissä, kuten tälläkin kerralla.

Olivia on kuvattu vuosittain viettämässä aurinkoisia lomapäiviä St. Barthsilla, eikä kuluva vuosi ole poikkeus. Perinteinen tammikuun loma on parhaillaan käynnissä, ja Olivia kuvattiin eilen uimarannalla nautiskelemassa auringosta ja merivedestä.

27-vuotias Olivia Palermo tuli tunnetuksi The City -realitysarjan tähtenä, ja on ohjelman taannoisen lopettamisen jälkeen tehnyt uraa myös mallina ja näyttelijänä. Taannoin hän paljasti työstävänsä parhaillaan uutta realitysarjaa, josta ei ole kuitenkaan vielä kerrottu tarkempia tietoja. Olivia on seurustellut vuodesta 2008 saakka mallikomistus Johannes Heubin kanssa.