Sofian rinnat kuin tarjottimella – tässä oli gaalaillan uskaliain bileasu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Golden Globe -gaalaan kokoontui äskettäin viihdealan kermaa, jolloin punainen matto täyttyi muotisuunnittelijoiden luomista toinen toistaan tyylikkäämmistä asuista ja niiden lumoavista kantajista. Illan kuvatuimpiin kaunottariin kuului eittämättä Moderni perhe -sarjan Sofia Vergara.

41-vuotias tähti poseerasi alkuillasta punaisella matolla mustassa leningissään, josta ei näyttävyyttä ja kokoa puuttunut. Gaalaillan HBO-jatkoilla Sofia oli vaihtanut ylleen erittäin paljatavan hopeanhohtoisen bileasun.

Aiemmin Enrique Iglesiaksen kanssa seurustellut Sofia Vergara meni kihloihin vuonna 2012 bisnesmiespoikaystävänsä Nick Loebin kanssa. Nainen on esiintynyt pitkän uransa varrella esimerkiksi mainoksissa, televisiossa ja elokuvissa, kuten Machete Kills, The Three Stooges ja Fading Gigolo.