Mies väittää olevansa Conan O’Brienin äpäräpoika: ”Näytän Tarja Haloselta!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokaisen miehen pahin pelko lienee se, kun vuosien jälkeen paikalle ilmestyy mystisesti henkilö, joka väittää olevansa tämän poika. Kiusallista, eikö totta? Nyt tällainen tilanne on käynyt julkkisjuontaja Conan O’Brienille koomisella verkkovideolla.

YouTube
YouTube

Greg Keating teki keskusteluohjelman isännälle videon, jossa hän kertoo läpi elämänsä jatkuneesta hämmennyksestä. Miehen äiti työskenteli vuonna 1993 New Yorkissa samassa rakennuksessa, missä O’Brienin studio sijaitsi. Kun Keatingin äiti tuli raskaaksi, hänet erotettiin työstään. Mies kertoi kokeneensa koulukiusausta punaisten hiustensa, kalpean ihonsa ja Tarja Halosta muistuttavan ulkomuotonsa takia.

– Koulussa lapset haukkuivat vaaleaa ihoani ja yhdennäköisyyttä Suomen pääministeri Tarja Haloseen, mies kertoo videolla.

Greg vetosi kuuluisaan ”isäänsä” ja halusi heidän tapaavan. Voiko video olla totta? Conanilta odotetaan vastausta pikimmiten. Oli kyseessä sitten nettipila, sketsi, markkinointitempaus tai tosiasia, niin miesten yhdennäköisyys on joka tapauksessa melkoinen.