Olga Kentin bikinit huomattiin kyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet julkisuudesta tutut kaunottaret ovat viettäneet pitkää joululomaa etelän lomakohteissa. Eräs tuntemattomampi nimi on moldovalainen mallitähti Olga Kent, joka on uransa aikana myös näytellyt elokuvissa, kuten Fuga di cervelli. Parhaillaan Olga on lomailemassa Miamissa.

Kent ikuistettiin eilen hänen palvoessaan hyväntuulisena aurinkoa Miami Beachilla. Miehet tosin suuntasivat katseensa häneen lähinnä niukkojen bikinien ansiosta, sillä alaosan takana oli vain pienet narunpätkät.

Olga Kent, eli Olga Calpajiu, osallistui 17-vuotiaana paikalliseen kauneuskilpailuun Moldovassa. Hän voitti Miss Transnistria -tittelin, eikä ajatellut sen jälkeen malliuraa. Lukion jälkeen neito kuitenkin tapasi romanialaisen kykyjenetsijän, joka auttoi häntä pääsemään italialaisille mallimarkkinoille. Saapasmaassa Olgan ura lähti nousukiitoon, ja häntä on nähty muun muassa Triumph ja Benetton -merkkien alusvaatekampanjoissa.