Seinfeld tekemässä paluun? Nettikuva lietsoo huhuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen komediasarja pyöri televisiossa yhdeksän tuotantokauden verran vuosien 1989 ja 1998 välisenä aikana. Koomikko Jerry Seinfeldin ja Larry Davidin luoma sarja lukeutuu maailman suosituimpiin televisiosarjoihin. Sarjan tähtiä on sittemmin nähty muiden projektien parissa.

Nyt internetissä on levinnyt kuva, joka on synnyttänyt huhuja Seinfeld-sarjan mahdollisesta jatkumisesta jossain muodossa. Twitter-otoksessa sarjan tähdet Jerry Seinfeld ja Jason Alexander nähdään kävelemässä New Yorkissa sijaitsevaan Tom’s Restaurant -ravintolaan, joka toimi sarjassa Monk’s Diner -kahvilana. The Huffington Post -lehden mukaan ravintolan sisällä oli paikalla myös kuvausryhmä.

Gothamist-lehden mukaan niin ikään Seinfeldin käsikirjoittajana työskennellyt koomikko Larry David nähtiin kahvilassa. Mies ilmoitti taannoin Reddit-sivustolla työstävänsä parhaillaan suurta projektia, jonka on huhuttu olevan Broadway-näytelmä.